Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:16:55

Відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міськради

11.02.2021   10:11Агенцiя

10 лютого у сесійній залі міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка, відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули шість питань порядку денного.

Першим питанням порядку денного виконавчий комітет розглянув актуальне питання “Про схвалення проєкту рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік”, з якого інформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Проєкт бюджету Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік опрацьований профільними депутатськими комісіями. Виконком міської ради схвалив проєкт рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік“ та доручив фінансовому управлінню міської ради подати схвалений проект рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік“ на розгляд депутатів міської ради.

Члени виконкому заслухали інформацію головного спеціаліста з питань діяльності правоохоронних органів, мобілізаційної та спецроботи міської ради Сергія Архаткіна про роботу комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки у 2020 році.

Посадовець акцентував, що комісією з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних протягом року проведено дев'ять з одинадцяти перевірок стану військового обліку призовників і військово-зобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях міста, що становить 82 % від запланованої кількості. Невиконання плану пов'язане із обмежувальними заходами, що здійснювались у зв'язку з епідемією коронавірусу COVID-19. За результатами перевірки переважна більшість недоліків усунена в ході перевірок. Випадків незаконного бронювання не виявлено.

Виходячи з вищевикладеного, виконавчий комітет міської ради взяв до відому інформацію, затвердив план перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки на 2021 рік, а комісії здійснити перевірки ведення військового обліку відповідно до затвердженого плану.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.