Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:56:26

Ігор Вдовенко привітав колектив видання "Деснянська правда" із відкриттям сучасного інноваційного простору для комунікацій

10.06.2020   10:33Агенцiя

На базі тижневика «Деснянська правда» урочисто розпочав роботу новий незалежний пресцентр, інноваційний DPHUB, а також анонсувався старт Школи незалежної журналістики.

Привітати багаторічних партнерів із новим етапом творчої діяльності завітав і голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Керівник відзначив, що провідне друковане видання Чернігівщини, яке має більше ніж столітню історію, крокує в ногу з часом, успішно розвивається в інформаційному просторі, втілює у життя нові творчі ініціативи та активно впроваджує новітні формати роботи.

За словами Ігоря Вдовенка, свого часу Чернігівська обласна рада була співзасновником тижневика «Деснянська правда» і успішно співпрацювала із журналістами газети не одне десятиріччя. Плідна взаємодія із редакцією щодо висвітлення ключових заходів та подій за участі представницького органу й депутатського корпусу триває і після реформування ЗМІ.

-Переконаний, що пресцентр і хаб «Деснянської правди» стануть потужним комунікативним майданчиком, який дозволить започаткувати новий формат спілкування з громадськістю та ЗМІ, будуть місцем проведення інноваційних заходів, тренінгів, пресконференцій та зустрічей із цікавими спікерами, платформою для суспільно важливих дискусій та обговорень актуальних подій соціально-економічного та політичного життя Чернігівщини, -зауважив Ігор Вдовенко та висловив сподівання, що Школа професійної журналістики, ініційована «деснянцями», незабаром зможе відкрити нові імена талановитих і креативних медійників Придесення.

Свої вітання та побажання успішного втілення у життя всіх журналістських задумів висловили колективу «Деснянської правди» Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, депутат обласної ради Валерій Куліч, очільник Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України, редактор газети «Наше слово», голова громадської організації «Асоціація регіональних засобів масової інформації» Олександр Назаренко, директор Чернігівської дирекції ПАТ "Укрпошта" Олена Дорошенко, Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко, колеги-журналісти та громадські діячі.

Освятив новий пресцентр, благословив молитвою колектив та всіх присутніх на заході настоятель храму Святої Великомучениці Катерини Православної Церкви України протоієрей Роман Кіник.

А далі директор ТОВ «Чернігівська Деснянська правда» Христина Лаврищева, керівниця комерційного відділу Яна Горбик, провідний журналіст Поліна Могінська та редактор видання Людмила Пархоменко детально розповіли про те, чим займатиметься пресцентр, на що спрямовуватиме діяльність інформаційно-рекламна агенція повного циклу DP Hub та якою саме буде Школа професійної журналістики.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.