Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:04:45

Служба порятунку закликає українців невиходити на кригу

13.03.2018   07:18Агенцiя

З початку року рятувальники зафіксували вже майже 80 випадків загибелі громадян на водних об'єктах країни. Тож, з метою попередження нещасних випадків, рятувальники продовжують патрулювати замерзлі річки та озера, під час яких закликають українців не виходити на тонку і ненадійну кригу.

Зокрема, цього тижня у Миколаївській області, з метою уникнення нещасних випадків на заледенілих водоймах, співробітники Центрального районного відділу обласного Управління ДСНС, спільно з представниками соціальної служби та патрульної поліції вирушили у рейд узбережжям річки Південний Буг.

В той же час, працівники Турійського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели профілактичну бесіду з громадянами, які рибалили на вкритих кригою водоймах у селищі Турійськ. Фахівці Служби порятунку розповіли про правила безпеки на льоду та нагадали, якою має бути товщина криги для безпечного пересування. Рятувальники акцентували увагу громадян, що із підвищенням температури крига поступово втрачає міцність, тож закликали рибалок взагалі уникати виходу на водойми.

Водночас, співробітники Сосницького районного сектору Управління ДСНС України у Чернігівській області провели профілактично-роз'яснювальні заходи у місцях зимової риболовлі на річці Убідь. Рятувальники розповіли любителям гострих відчуттів про трагічні випадки з рибалками, а також наголосили на необхідності дотримання правил поведінки під час перебуванні на водоймі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.