Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:34:11

Об’єднані громади Чернігівщини створили "ОТГ Club"

12.02.2018   09:18Агенцiя

Чотири об’єднані територіальні громади Чернігівської області вирішили створити «ОТГ Club» у Фейсбуці. До нього увійшли Козелецька, Деснянська, Остерська та Кіптівська громади.

Як стало відомо Чернігівському Центру розвитку місцевого самоврядування, «ОТГ Club» - це платформа, де можна дізнатися про новини громад, анонси майбутніх заходів, долучатися до громадських проектів.

«Ми створили цю групу задля об`єднання спільних інтересів активних жителів об‘єднаних громад Козелецького району. До групи запрошуємо всіх мешканців та вихідців з Козелецької, Остерської, Деснянської та Кіптівської громад. Тут ми зможемо спілкуватися про всі важливі питання, пропонувати шляхи їх вирішення», - пояснюють адміністратори відкритої групи «ОТГ Club». Вони переконані, що добрі мрії та прагнення можна зробити реальністю, головне об’єднуватися і діяти для досягнення поставленої мети.

Цікаво, що такий спосіб комунікацій отримав схвальне ставлення користувачів із згаданих громад. Як зазначає одна із адміністраторів групи Карина Артюх: «Вчора, 8 лютого, о 21.50 створила групу, а о 24.00 у ній вже було 820 учасників, зранку - 1300. Думаю, люди зацікавлені у живому спілкуванні з мешканцями одного району, це вперше, коли у групі голови громад, які в режимі он-лайн ведуть бесіди з представниками своїх ОТГ».

Для того, щоб завоювати довіру громадськості, потрібно не лише гарно працювати. З людьми потрібно спілкуватися та розмовляти. Відкрита група «ОТГ Club» дає можливість налагодити комунікації не лише влади з громадою, а і об’єднати ідеї, думки та мрії активної спільноти громад.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.