Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:23:35

Відбувся особистий прийом громадян міським головою Чернігова

06.04.2017   08:55

Допомогти Єлецькому монастирю залишити відому ікону після реставрації на території храму, асфальтувати дороги в приватному секторі, припинити незаконну реконструкцію підвального приміщення в будинку - з цими та іншими питаннями зверталися громадяни до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка під час особистого прийому.

Загалом на прийом до міського голови записалися громадяни з приводу 8 індивідуальних та колективних звернень.

Одне з колективних звернень стосувалося реконструкції підвального приміщення в будинку. Занепокоєні мешканці цієї житлової будівлі, яка знаходиться в самому центрі міста за адресою пр-т Перемоги, 89, звернулися до Владислава Атрошенка з проханням допомогти їм розібратися в питанні та зупинити незаконну реконтсрукцію підвалу компанією «Проспект Сервіс». Мешканці будинку розповіли, що недавно в підвальному приміщенні розпочалися активні будівельні роботи. Вони звернулися до державної архітектурно-будівельної інспекції з запитом, чи має ця компанія відповідні дозволи на проведення робіт. За їх словами, ДАБІ повідомила, що роботи проводяться без відповідних дозволів.

З приводу цього питання міський голова дав доручення начальнику Управління державного архітектурно-будівельного контролю Чернігівської міської ради Людмилі Шкуріній виїхати на місце, з’ясувати обставини та скласти відповіднийт документ. А також дав доручення юридичному відділу міської ради, якщо буде складений акт щодо фактично проведених робів за відсутності дозвільних документів, на цій підставі звернутися до правоохоронних органів для притягнення керівників ції компанії до відповідальності та вжиття заходів для призупинення та зупинення будівництва.

До керівника міста також звернулася делегація від Єлецького монастиря. Священнослужитель та монахині турбуються про те, щоб реставрація ікони Єніцівської Божої Матері проходила на території монастиря та після реставрації образ також залишався в ньому. Ікона, юридичним власником якої є обласний музей, на території монастиря на підставі договору з музеєм знаходиться вже 17 років поспіль. Владислав Атрошенко пообіцяв звернутися з цим питанням до керівництва області.

У результаті прийому всі громадяни отримали відповіді міського голови та фахівців міської ради щодо своїх питань.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини