Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:38:13

Працівниками фіскальної служби встановлено факти невідображення у звітності проведених господарських операцій

26.11.2016   08:57Агенцiя

За повідомленням управління аудиту, в ході проведення документальної перевірки встановлено, що суб’єктом господарювання «А» було здійснено експорт нафти за договором комісії до Швейцарії, країни із переліку держав які відповідають критеріям, визначеним п.п.п. 39.2.1.2 п.п. 39.2.1 п. 39.2 ст. 39 Податкового кодексу України, затверджених відповідною Постановою КМУ.

У звіті про контрольовані операції за 2014 рік такі господарські операції не були відображені. Їх загальна сума становить 220 млн. гривень.

Не знайшли свого відображення у звітності і взаємовідносини з пов’язаною особою резидентом «Б» на загальну суму 50 млн. гривень.
За результатом документальної перевірки до порушника застосовано штрафні санкції  відповідно до п. 120.3 ст. 120 Кодексу  в розмірі 365,4 тис. гривень.
 
Рішення контролюючого органу щодо визнання вищевказаних господарських операцій такими, що відносяться до контрольованих операцій, підтримано Постановою Чернігівського окружного адміністративного суду. А нараховані штрафні санкції  суб’єктом господарювання сплачено до бюджету.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.