Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:29:02

Поліція розслідує провадження за фактом розтрати майна на більш ніж півтора мільйона гривень

22.08.2016   10:10

У ході оперативно-розшукових заходів працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно з слідчими Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області викрито факти незаконних порубок дерев породи дуб в одному з дочірніх підприємств лісового господарства області.

Так, у ході оперативних заходів встановлено, що 40-річний мешканець Менського району, працюючи лісником, будучи матеріально-відповідальною посадовою особою, у період з вересня по грудень 2015 року здійснив незаконні вирубки дерев породи дуб на ввіреній йому території в кількості 71 дерев та породи ясен в кількості 309 дерев, чим завдав збитків державі на суму більш ніж півтора мільйони гривень.

В подальшому з метою отримання грошової винагороди від незаконної діяльності передав вищевказану деревину підприємцю, частину якої знайдено та вилучено на його пилорамі.

Слідчим відділом Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.