Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:39:16

Відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти на літній табір для особливих дітей

30.06.2016   15:55

«Я такий як ти» - так називався благодійний аукціон, який пройшов учора, 29 червня, в Чернігівському обласному художньому музеї ім. Г. П. Галагана.

Участь у благодійному аукціоні як покупці взяли Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, секретар міської ради Віктор Бистров, окремі депутати міської ради, представники обласної влади, помічники народних депутатів України, представники гуманітарних громадських організацій, просто небайдужі чернігівці.

Цей аукціон став частиною великого проекту, спрямованого на формування соціальної інклюзії. У якості лотів пропонувалися 10 дитячих малюнків та 10 футболок з цими малюнками. Це кращі роботи конкурсу дитячого малюнка «Я такий як ти», обрані в результаті двомісячного онлайн-голосування з-поміж багатьох малюнків дітей з усієї області. Їх автори - діти-інваліди та їхні друзі та однокласники, а тема - інтеграція таких особливих дітей у громаду.

Захід розпочався саме з нагородження переможців конкурсу цінними призами та футболками, на яких надруковано їхні малюнки. Нагороди вручив особисто Чернігівський міський голова.

У розпочатому після цього аукціоні вартість лота стартувала від 250 гривень. Найбільша ціна за лот досягла однієї тисячі гривень.

Виручені кошти – 6 тисяч 300 гривень та 50 доларів США – допоможуть у проведенні небайдужими активістами інтеграційного літнього табору  для 40 дітей-інвалідів і такої ж кількості їх батьків та волонтерів. Табір працюватиме з 4 по 11 липня в Менському районі Чернігівської області.

Захід організавано Чернігівською громадськолю організацією «Голос батьків» в партнерстві з Відділом інклюзивного навчання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в рамках проекту «Я такий як ти», який реалізується за підтримки проекту «Розвиток та підтримка громадських ініціатив в Україні», що відбувається завдяки сприянню Національного фонду підтримки демократії (NED).

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.