Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:35:07

Довгоочікуваний водопровід у Сосниці буде

23.07.2015   12:08

З метою вирішення питань фінансування подальших робіт об’єктів незавершеного будівництва, Управлінням капітального будівництва ОДА 22 липня проведено виїзну робочу нараду в смт Сосниця.

У заході взяли участь начальник Управління капітального будівництва ОДА Людмила Шкуріна та фахівці Управління Сергій Нітченко і Володимир Гордієнко, Сосницький селищний голова Віктор Гординський, голова правління ВАТ «Чернігівгазбуд» Володимир Мацьор, директор ДП «Водземпроект» Анатолій Клименко, представники КП «Сосницьке комунально-житлове управління» та селищного відділу освіти.

Представниками робочої групи здійснено огляд об’єктів водопостачання смт Сосниця та ДНЗ «Сонечко», в якому передбачена реконсрукція системи опалення і заміна віконних блоків.

У ході робочої наради посадовці визначили першочергові дії та подальші об’єми робіт по зазначеним об’єктам. Так, підрядній організації доручено усунути причини надходження дощових вод у колодязі водопроводу.

Завершити реконструкцію водопроводу необхідно до дня смт Сосниця. Зазначені роботи будуть виконуватися під контролем представників технічного нагляду з боку Управління та місцевої громади в особі КП «Сосницьке комунально-житлове управління».

Проектній організації доручено в найкоротші терміни зробити перерахунок проектно-кошторисної документації з реконструкції системи опалення ДНЗ «Сонечко» у поточних цінах та пройти державну експертизу.

Сосницькій селищній раді доведено вирішити питання фінансування таких важливих для місцевої громади об’єктів. Роботи повинні бути виконані до початку опалювального сезону!

На завершення робочої поїздки, у зв’язку із зупиненням на даний час необхідного фінансування та тимчасовим припиненням робіт, вирішено закуплене обладнання по зазначених об’єктах передати на відповідальне зберігання місцевій громаді.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.