Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:29:37

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

23.06.2015   11:06Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 22 червня по 08 годину 23 червня 2015 року.

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі, з яких 2 в житловому секторі, 1 на транспорті та 1 інша. Вогнем пошкоджено 3 будівлі. Причинами пожеж стало коротке замикання електромережі, необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрогазозварювальних робіт.


Прогноз погоди на 23 червня 2015 року
Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області вночі 8-13º, вдень 21-26º тепла. По Чернігову температура вночі 10-12º, вдень 24-26º тепла.

Прогноз пожежної небезпеки
Пожежна небезпека в лісах області очікується 1-2 класу (відсутня та мала пожежна небезпека).

Радіаційний фон на території області складає:
м. Чернігів - 13 мкр/год, м. Щорс - 10 мкр/год, с. Покошичі - 12 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год,м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки - 13 мкр/год, м. Остер - 13 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.