Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:22:03

З нагоди Дня медичного працівника

18.06.2015   15:27Агенцiя

18 червня голова обласної ради Микола Звєрєв разом з головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем зустрілися з медичними працівниками області з нагоди їх професійного свята.

Вітаючи лікарів, фельдшерів, фармацевтів, медичних сестер та інших працівників медичної галузі Чернігівщини зі святом, керівники області подякували їм за сумлінну працю, врятовані життя і відновлене здоров'я громадян.

Звертаючись до присутніх у залі медиків, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зазначив, що на варті здоров'я в області стоять майже 4 тис. лікарів та більше 12 тис. середніх медичних працівників. Виступаючий акцентував, що на всіх ланках медичної галузі області працюють висококласні, сумлінні і талановиті фахівці. Кращим із них Валерій Куліч вручив почесні грамоти та відзнаки облдержадміністрації.

Висловлюючи вітання людям у білих халатах, голова обласної ради Микола Звєрєв наголосив, що роль медичних працівників не обмежується тільки професійною діяльністю. За його словами, про це свідчить активна громадянська позиція медиків, 15 з яких обрані депутатами обласної ради нинішнього скликання і активно долучаються до вирішення проблем охорони здоров'я нашого краю.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Микола Звєрєв вручив Почесні грамоти та відзнаки обласної ради:
завідувачу гінекологічного відділення № 2 пологового будинку Чернігівської міської ради Олександру Скрипці;
сестрі-господині відділення № 12 комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» Світлані Череді;
лікарю-гінекологу-онкологу комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер» Тамарі Косач;
медичній сестрі Варвинської центральної районної лікарні Аллі Дмитрієвій.

Завершилися урочистості фотографування учасників зустрічі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.