Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:44:33

За добу рятувальники 4 рази залучалися для надання допомоги в різних ситуаціях

13.03.2015   07:59Агенцiя

11 березня у Чернігові до Служби порятунку "101" вранці зателефонували співробітники міліції й повідомили про те, що у будинку № 56 по вул. 50 років ВЛКСМ в одній з квартир на 4-му поверсі знаходиться 87-річний господар, який з невідомих причин не відчиняє двері.

За викликом одразу прибули рятувальники. Вони по автодрабині потрапили до оселі й там на підлозі знайшли чоловіка. У нього відмовили ноги, тому той впав і не міг самостійно підвестися. Хворій людині було викликано швидку медичну допомогу.

Вдень також у Чернігові рятувальники допомогли бригаді швидкої медичної допомоги, яка прибула за викликом до хворої жінки, транспортувати пацієнтку з її квартири на 5-му поверсі до автомобіля медслужби. Справа втому, що хвора мала велику вагу тіла й тому медики не могли самостійно з цим впоратися.

У с. Павлівка Чернігівського району рятувальники допомогли літньому подружжю витягнути їх собаку, яка впала у глибокий погріб та не могла звідти вибратися.

Ввечері знову ж у Чернігові по пр-ту Перемоги, 151 рятувальники за допомогою гідроінструменту відкрили металеві двері одної з квартир на 8-му поверсі, де опинилися зачиненими 3-є маленьких дітей. Коли їх мати вийшла у справах на сходову площадку то двері оселі раптово захлопнулися.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.