Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:31:53

Міліція спіймали офісного злодія-гастролера

03.02.2015   08:27

Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 31-річного офісного злодія.

Як повідомив начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, 27 січня близько опівночі до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення від охоронця одного з офісних приміщень про те, що в будівлю,
яку він охороняє проник невідомий зловмисник, який зараз перебуває в одному з офісних приміщень будівлі. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

На місці пригоди, куди правоохоронці прибули за лічені хвилини, вони побачили, як з будинку через розбите скло вхідних дверей вискочив невідомий чоловік, а за ним гнався охоронник.

Затримавши втікача, міліціонери доставили його до міськвідділу. Правоохоронці встановили, що чоловік прописаний в місті Черкаси, але тривалий час мешкав у сусідній державі. Згодом, через конфлікт з прикордонниками, виїзд йому заборонили на кілька років і він почав роз'їжджати містами України. Про мету таких гастролей можна лише здогадуватися. Імовірно займався тим же, що і в Чернігові. У вищезгаданому офісному приміщенні підозрюваний за допомогою викрутки відкрив не лише вхідні двері, а й двері кабінету і сейф, звідки викрав близько 2 тисяч гривень та банківськи картки. Все це у нього було виявлено та вилучено.

За словами полковника міліції Володимира Рапути, за фактом крадіжки слідчим відділом ЧМВ УМВС відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років»).

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.