Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:01:21

Високу нагороду Чернігівщини вручено видатному земляку

17.11.2014   11:23

14 листопада голова обласної ради Микола Звєрєв та очільник депутатської групи «Аграрії і підприємці», керівник постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів Арсен Дідур привітали з 86-тим днем народження та вручили відзнаку «Почесний громадянин Чернігівської області» колишньому Голові Ради Міністрів України та Прем'єр-міністру України Віталію Масолу.

Віталій Масол уродженець смт Олишівка Чернігівського району, обіймаючи високі державні посади, своєю діяльністю доклав чимало зусиль для розбудови рідної області та держави.

Довідково. Звання «Почесний громадянин Чернігівської області» засновано 18 червня 2013 року рішенням тринадцятої сесії обласної ради шостого скликання.

Згідно з Положенням це звання присвоюється один раз на рік не більше, ніж 5 громадянам, які мають видатні заслуги, зробили вагомий внесок у розвиток Чернігівської області, її економіку, науку, освіту, охорону здоров'я, культуру, мистецтво, спорт, виявили відвагу при порятунку життя людей та мужність при виконанні військового обов'язку і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, за багаторічну активну господарську, благодійну, просвітницьку, громадську й іншу діяльність, що сприяла підвищенню ролі та авторитету регіону в Україні і на міжнародній арені.

Особа, якій присвоєно Звання «Почесний громадянин Чернігівської області», нагороджується нагрудним знаком «Почесний громадянин Чернігівської області», їй вручається посвідчення до нагрудного знака «Почесний громадянин Чернігівської області», виплачується разова грошова винагорода у розмірі 10 мінімальних заробітних плат.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.