Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:01:49

До Дня незалежності у Чернігові розгорнуть "прапор єднання"

09.07.2014   08:22

Мистецький фестиваль «Серпневий зорепад» пройде в Чернігові до Дня Незалежності України. У рамках фестивалю відбудуться загальноміська виставка квітів та плодів «Щастя краси», фестиваль «Поліське коло», виставки народних майстрів, фестиваль "Сорокаух", спортивні змагання, святкові концерти та ін.

Урочисту церемонію відзначення Дня Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України буде проведено в Чернігові на Красній площі 23 серпня. Державні прапори встановлять на будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках. Також відбудеться урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України, яка щорічно проходить у цей день на Красній площі.

Про ці та інші заходи йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України під керівництвом заступника міського голови Анни Романової 8 липня.

З попереднім планом заходів святкового фестивалю ознайомив присутніх заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач. Одним із цьогорічних нововведень управлінням культури планується проходження урочистою ходою з Прапором єднання від Красної площі до схилу біля Єкатерининської церкви. Зі своїми пропозиціями щодо проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів виступили також представники структурних підрозділів міської ради.

Анна Романова звернулась до керівників структурних підрозділів із максимальною відповідальністю поставитися до організації визначних державних свят, які у нелегкі для країни часи набувають особливого значення.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.