Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:08:40

Правоохоронці затримали зловмисника, який забив до смерті літнього чоловіка

25.06.2014   07:23

Оперативники карного розшуку встановили та затримали 18-річного юнака, який в Борзні Чернігівської області побив до смерті та пограбував 83-річного чоловіка, викравши у нього ікону.

До чергової частини Борзнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона виявила тіло сусіда, мешканця Борзни, з тілесними ушкодженнями.

На місце пригоди одразу була направлена слідчо-оперативна група міліції. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили тіло 83-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Міліціонери одразу взялися до роботи, адже не можна було втрачати жодної хвилини. Після опитування родичів було встановлено, що з оселі загиблого зникла ікона.

Упродовж двох діб, доки тривало розслідування, в поле зору оперативників потрапив 18-річний мешканець Борзни, який в ході спілкування з міліціонерами зізнався у скоєному. Молодик вказав, де він сховав ікону, котру правоохоронці й вилучили у вказаному місці.

На відтворенні обставин скоєння злочину парубок пояснив, що прийшов до старого, щоб взяти у нього грошей. Коли ж той йому відмовив, почав лупцювати старого. Бив, доки той не замовк. Потім забрав ікону зі стіни та пішов геть, залишивши побитого дідуся помирати.

Наразі за даним фактом міліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.