Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:03:42

Нагородження переможців конкурсу якості продукції, що виробляються підприємствами установ виконання покарань

19.03.2014   09:06Агенцiя

В управлінні Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відбулась відомча нарада з обговорення проблемних питань, що стосувались фінансово-господарської та виробничої діяльності установ виконання покарань та слідчого ізолятора Чернігівської області.

Проводив робочу нараду начальник управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Валерій Пісклов.

Знаменною подією робочої зустрічі пенітенціарїв Чернігівщини стала урочиста церемонія нагородження кращих підприємств установ виконання покарань України – переможців Конкурсу якості продукції, що виробляються підприємствами установ виконання покарань «10 найкращих товарів 2013 року».

Директор Державного підприємства Чернігівської виправної колонії № 44 Василь Кириленко отримав диплом за перемогу у номінації «Краще підприємство – виконавець державних замовлень».

Олександр Крищенко, директор Державного підприємства Менської виправної колонії № 91, отримав диплом за перемогу підприємства у номінації «Товари для населення».
Вручаючи дипломи переможцям, начальник управління Валерій Пісклов відмітив, що ці підприємства досягли великих професійних успіхів у виробництві високоякісної, конкурентоспроможної продукції не лише для внутрішнього ринку, а й зарубіжжя.

Директор швейного підприємства Чернігівськї виправної колонії № 44 Василь Кириленко у своєм виступі зазначив: «Саме ефективність менеджменту та якість продукції є на сьогодні головними критеріями оцінки розвитку та потенціалу підприємств».

Була висловлена впевненість, що участь у подібних конкурсах є стимулом для зростання конкурентоспроможності продукції та популяризації товарів, які виготовляють підприємства Державної пенітенціарної служби України.

Товари, що виготовляються підприємствами установ виконання покарань Чернігівської області, не поступаються якістю, запевняють учасники конкурсу. Розвивати виробничу діяльність обіцяють і надалі.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.