Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:43:04

На Чернігівщина "магія" депутатського посвідчення зробила із жертви ДТП винуватця

20.09.2013   09:01Агенцiя

Селяни на собі відчули, що з таким посвідченням боротися марно.

На Чернігівщині пенсіонер вже майже рік намагається довести, що на очах у односельців його збила машина на узбіччі траси. Попри це, кримінальне провадження у справі закрите, мовляв, водій не міг уникнути зіткнення. Такий фінал, запевняє потерпілий, одразу після ДТП передбачив дядько керманича, який представився народним депутатом, — йдеться у сюжеті ТСН.

Чоловік після ДТП переніс дві операції, бо розтрощена кістка ніяк не зростається. Петро Титенок уже 10 місяців живе у лікарні.  

Жвава траса Київ-Чернігів проходить через центр села Количівка. Петро Титенок запевняє, що переходив її по пішохідному переходу. В руках котив велосипед. Метрів тридцять він пройшов по узбіччю і відчув удар.

Родичі водія спочатку обіцяли допомогу, але згодом, до Титенків прийшов, начебто, дядько кермувальника і показав посвідчення народного депутата.

Кримінальне провадження у справі справді закрили, підтверджують у міліції. Але запевняють, що керувалися лише результатами експертиз і слідчого експерименту.

Свідки розповідають, що зіткнення водій зміг би уникнути, якби обрав безпечну швидкість. З водієм журналісти зв'язалися телефоном. Він припускає, що за народного депутата потерпілі могли прийняти його юриста. Чоловік здивувався, що поранений досі має до нього претензії. Каже, що працює автомийником, мовляв, у нього немає дядька.

Після аварії Титенки були вимушені брати кредит, щоб зробити 2 операції. Фінансово їм ніхто не допоміг. Тепер шкодують, що одразу не пішли до суду, злякавшись незрозумілого посвідчення.

Кореспонденти ТСН Алла Скорик, Василь Кобець.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.