Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:14:01

Дільничні слів на вітер не кидають

17.04.2013   08:04

Дільничні інспектори міліції продовжують шефство (яке й не припинялося) над самотніми та немічними жителями віддалених сіл та хуторів. Провідують тяжкохворих та не ходячих літніх людей.

В селі Новоселівка Чернігівського району дільничні інспектори міліції взяли шефство над самотньою Надією Красноталь 1922 року народження. Відтоді, як трагічно загинув її чоловік, жінка от вже 30 років живе сама. Дітей у жіночки немає, тому вся надія у такій скрутній ситуації лише на добрих людей.

Тож днями до неї завітали працівники сектору дільничних інспекторів Чернігівського райвідділу внутрішніх справ – старший дільничний Олександр Волковський та дільничний інспектор Богдан Сірош. Бабуся з посмішкою зауважує, що візит отаких помічників у погонах для неї найкращі ліки, бо іноді так хочеться просто з кимсь поговорити, поділитися думками.

Завітали міліціонери не просто поспілкуватися, а щоб допомогти, бо коли вони надавали старенькій допомогу під час хуртовин, вона пожалілася, що навесні у неї затоплює погріб, і всі їстівні запаси пропадуть. Тоді міліціонери пообіцяли обов’язково повернутися та допомогти. Обіцянку міліціонери виконали.

Помічники у погонах встигли якраз вчасно. Вода в погребі почали тільки-но прибувати. Удвох міліціонери упродовж кількох годин підняли нагору запаси старенької та розмістили їх в сухому місці.


Бабуся не могла нарадуватися допомозі правоохоронців, адже самотужки вона б ніколи цього не змогла зробити. Вдячності старенької не було меж, тож коли дільничні попрощалися, вона ще довго стояла біля хвіртки й посміхаючись махала рукою услід міліціонерам.

Подібні акції доброї волі міліціонери проводять по всій Чернігівщині, правоохоронці приділяють посилену увагу ветеранам війни та одиноким пенсіонерам.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.