Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:45:02

На Чернігівщині шахраї провернули аферу із вікнами

07.02.2013   13:51Агенцiя

Люди залишилися без вікон і без грошей

На Чернігівщині десятки родин штурмують райвідділи міліції. Кажуть, шахраї обдурили кого на три, а кого і на десять тисяч гривень. Вони умовляли людей на безвідсоткові кредити за заміну вікон. Робили заміри, отримували гроші від банку, а самі зникли, — йдеться в сюжеті ТСН.

Шахраям люди легко повірили, адже хлопці і дівчата були красиві, гарно вбрані. Вони приїхали на двох легковиках, прихопили із собою цілу купу невідомої оргтехніки. Серйозна фірма, подумали люди, і підпис поставили.

Через 21 день, коли, згідно з угодою, новий балкон мали б встановити, додзвонитися до "серйозної" фірми ніхто уже не міг. Натомість людям почали телефонувати із банку. Мовляв, гроші фірмі переказали, настав час повертати кредит.

Фірма, з якою зв‘язалися люди, була зареєстрована у Чернігові. За адресою, вказаною на візитках, підприємці пробули недовго. Їх давно не бачили сусіди. Офіс нещодавно горів. Люди підозрюють, що підприємців підпалили ошукані замовники. Проте на стовпах з‘являються нові оголошення про вікна в кредит. Там уже інші адреси і телефони.

Нині особи правопорушників встановлені. Якщо слідство доведе, що підприємці діяли із шахрайськими намірами, то кредитні договори можна буде розірвати у суді, кажуть правоохоронці. Організаторам афери загрожує кримінальна відповідальність.


http://tsn.ua/ukrayina/vikonni-shahrayi-rozveli-lyudey-na-bankivski-krediti-280995.html

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.