Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 05:24:35

У Чернігові п’яного відпочивальника вгамовував наряд УДСО

09.01.2013   12:29Агенцiя

Під час Різдвяних свят збільшувалася тенденція до відвідання міських кафе, клубів та різних громадських закладів.

Люди намагалися відпочивати в святкові дні, відволіктись від рутинних турбот. Але траплялося, що на заваді відпочинку стояли сп'янілі особи, котрі, перекинувши зайву чарчину, шукали лиха на свою голову. Так сталося й нещодавно в обласному центрі.

В Різдвяну ніч на пульт  централізованого спостереження надійшов виклик від адміністратора одного з арт-клубів міста. Об’єкт знаходиться під охороною Державної служби охорони при УМВС, тож за лічені хвилини наряд  був за місцем виклику.

— Вже на місці було з’ясовано, що, перебуваючи в нетверезому стані, сорокарічний чоловік порушував громадський порядок та спокій відпочиваючих, зокрема, розбив вхідні двері, брутально лаявся та чіплявся до людей, — розповідає начальник Управління Державної служби охорони при УМВС полковник міліції Іван Списовський. — На вимогу працівників міліції припинити протиправні діяння правопорушник не тільки не реагував, а навіть став чинити супротив та погрожувати розправою. Тож щоб заспокоїти «буйного відпочивальника» правоохоронцям довелося застосувати заходи фізичного впливу та кайданки.

Затриманий був доставлений  на експертизу для з’ясування на стан алкогольного сп’яніння до медичного закладу, а затим для подальшої перевірки — до Деснянського відділу міліції. Але й там цей чоловік вів себе зухвало, брутально лаявся та погрожував міліціонерам фізичною розправою.

Ось що зробило з людиною надмірно випите спиртне. За свої ж хуліганські дії тепер йому доведеться відповідати перед Законом.

УДСО при УМВС України В Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини