Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 02:59:06

Надвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

09.01.2013   09:48

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 08 січня по 08 годину 09 січня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 4 пожежі в житловому секторі.
 
1. Пожежа в житловому секторі - Борзнянський район, с. Кинашівка - О 17 год. 43 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20000 грн.
 
2. Пожежа в житловому секторі - Бобровицький район, с. Кобижча - О 21 год. 19 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 8 кв. м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100000 грн.
 
3. Пожежа в житловому секторі - Прилуцький район, с. Охіньки - О 21 год. 30 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10000 грн.
 
4. Пожежа в житловому секторі - Козелецький район, с. Підлісне - О 03 год. 05 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 12 кв. м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки  встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80000 грн.

Інші повідомлення:
 

Станом на 06 год. 00 хв. 09 січня 2013 року для розчистки автодоріг на території області задіяна 41 одиниця спеціальної техніки та 53 працівники, з них на дорогах державного значення 13 одиниць техніки та 18 працівників. Загальний стан транспортного сполучення  задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини