Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:45:25

Сергій Березенко: Ми маємо щодня дбати про дітей

01.06.2015   16:45Агенцiя

Дуже важливо, щоб ми думали про наших дітей щодня – не лише першого дня літа.

Про це сьогодні сказав Сергій Березенко, голова Ради регіонального розвитку Чернігівщини, під час відкриття дитячого свята з нагоди Дня захисту дітей у кінотеатрі ім. Щорса.

У вітальному слові голова Ради регіонального розвитку наголосив, що щасливі дитячі обличчя та посмішки - це саме те, заради чого нині відбувається війна на сході.

– Дуже важливо, щоб ми думали про наших дітей щодня – не лише першого дня літа. Я думаю, що ті хлопці, котрі зараз воюють в АТО, роблять це насамперед для своїх молодших братиків-сестричок, заради своїх дітей, заради усмішок усіх хлопчиків-дівчаток, щоб вони сяяли сьогодні й щоденно, – сказав Сергій Березенко.

– Я переконаний, що не можна вважати, що діти є захищеними. Особливо в зоні проведення АТО. Імміграція сімей, міграція територією України – це дуже серйозна проблема: весь негатив лягає рубцями на серцях маленьких українців. Ми маємо їх берегти, ми повинні постійно про них дбати. Ми маємо дарувати їм свято, яке ми сьогодні влаштували дітям Чернігова, – зауважив Березенко.

Нагадаємо, що День захисту дітей в Україні відзначається щорічно 1 червня і збігається з Міжнародним днем захисту дітей.

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.