Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:24:19

Ряд депутатів Чернігівської міської ради зробили оголошення про перехід до інших депутатських груп

27.08.2020   12:11Агенцiя

27 серпня на початку засідання 55-ї сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання чернігівський міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що від депутатів фракції партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" надійшло звернення, у якому повідомляються про вихід кількох депутатів із фракції цієї партії в міській раді.

Про це заявили Андрій Дериземля, Інна Левченко, Наталія Малець, Роман Старіков.

Від імені цих депутатів на сесії виступив Андрій Дериземля, який проінформував про їх вступ у міжфракційну депутатську групу партії «Рідний дім» і підтримку Владислава Атрошенка як кандидата на посаду чернігівського міського голови на майбутніх місцевих виборах.

- Я впевнений, що ті зміни, які відбуваються у нашому місті, бачать усі чернігівці. Тож я хочу, щоб такі зміни відбувалися і в області, і в Україні, - підкреслив Андрій Дериземля.

Попередньо про своє рішення та його обґрунтування ці депутати розповіли на брифінгу, що відбувся перед початком сесії міської ради.

Також на цьому пленарному засіданні міської ради депутат Максим Черненок оголосив про створення в ній нової депутатської групи «Слуга народу». До складу цієї групи увійшли депутати міськради Максим Черненок, Ганна Якубова, Володимир Козир, Сергій Вакуленко, Микола Носко.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.