Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:05:13

Координаційний комітет розглянув питання порядку денного 1-ї сесії Чернігівської міськради

17.12.2015   19:55

Сьогодні координаційний комітет міської ради розглянув питання порядку денного 1-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання, яка продовжить свою роботу 18 грудня.

Міський голова Владислав Атрошенко ознайомив депутатів з порядком денним, до якого включено 7 питань.

Серед них:
1. Про затвердження першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
2. Про умови оплати праці секретаря міської ради та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.
3. Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2015 рік.
4. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. м загальної площі нерухомого майна у м. Чернігові на 2016 рік.
5. Про Програму організації та проведення робіт для незайнятого населення м. Чернігова.
6. Про створення дошкільних навчальних закладів.
7. Про структуру виконавчих органів міської ради.

Владислав Атрошенко представив присутнім запропоновану ним кандидатуру на посаду першого заступника міського голови - Шостака Миколу Олексійовича. Микола Шостак коротко розповів про свою трудову діяльність та спеціалізацію. Коментуючи своє рішення щодо запропонованої ним кандидатури, міський голова наголосив, що бажано, щоб на посаді першого заступника міського голови працювала людина, яка володіє знаннями та досвідом роботи у сфері економіки та фінансів.

Багато дискусій серед депутатів викликало питання щодо зміни структури виконавчих органів міської ради. В. Атрошенко пояснив, що оптимізація структури виконавчих органів міської ради проводиться з метою більш чіткого розподілу функціональних обов'язків та недопущення їх дублювання в окремих підрозділах. Він також наголосив, що до вирішення цього питання підходили дуже обережно, намагаючись "не різати по-живому" та не зашкодити виробничій діяльності міських органів влади.

Серед запропонованих для розгляду на сесії питань – про створення дошкільних навчальних закладів № 9 за адресою: вул. Коцюбинського, 50-а та № 48 за адресою: вул. Крупської, 48.

Міський голова закликав депутатів детально обговорити всі питання та вносити свої пропозиції.

Продовження пленарного засідання 1-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання відбудеться 18 грудня 2015 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7) згідно з розпорядженням Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. 

З відповідним розпорядженням можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.