Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:06:49

Заява передвиборчого штабу кандидата у народні депутати в одномандатному окрузі №205 Сергія Березенка

15.07.2015   18:53Агенцiя

Виборчий штаб кандидата у народні депутати Сергія Березенка обурений діями невідомих людей, які втручаються у передвиборчий процес в окрузі №205

Заявляємо, що у Чернігові групи невідомих осіб перешкоджають діяльності агітаторів кандидата Сергія Березенка. Невідомі чоловіки у декількох місцях блокують агітаторів, не дозволяють їм вільно пересуватися, штовхають, застосовують до них лайку та грубу фізичну силу, забирають агітаційну літературу та інші засоби агітації тощо.

Через дії згаданих чоловіків агітатори кандидата С.І. Березенка не мають змогу спілкуватися із виборцями, роздавати їм агітаційні матеріали, повноцінно забезпечувати передвиборчий процес, виконувати дії, гарантовані Законом України "Про вибори народних депутатів".

Зокрема, вважаємо, що невідомі особи порушують ст.68 ч.2 п.1-3, ЗУ "Про вибори народних депутатів", ст.38 Конституції України та інші права і свободи громадян України.
Ми вважаємо, що тиск на агітаторів С.І. Березенка є спробою зірвати виборчий процес з боку одного з опонентів.

Вимагаємо від правоохоронних органів Чернігова та області, органів прокуратури міста та області припинити свавілля, встановити особи невідомих чоловіків, які навмисно зривають агітаційний процес, та забезпечити право кандидата С.І. Березенка брати участь у виборчому процесі, що гарантується йому Законом України "Про вибори народних депутатів" та Конституцією України.

Окрім цього звертаємося до громадськості Чернігова, лідерів громадської думки, журналістів та керівників ЗМІ, представників громадських організацій, спостерігачів, організацій, що здійснюють процес моніторингу виборів, міжнародних спостерігачів тощо дати належну оцінку цьому факту та зі свого боку посприяти відновленню законності на теренах Чернігова.

Владислав_Кухар, довірена особа кандидата С.І. Березенка в одномандатному виборчому окрузі №205

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.