Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:44:53

Дебати визначили лідера перегонів у 207 окрузі - це ТРОФИМЕНКО

16.10.2014   14:53Агенцiя

Північний виборчий округ Чернігівської області одержав свого лідера. Це показали і дебати між кандидатами по 207 виборчому округу, які були записані і для телебачення. Серйозна розмова кандидатів відбулася у залі бібліотеки Городянського районного будинку культури.

Чого бояться кандидати?

Із 17 кандидатів – більшість злякалася приходити на публічний захід. Адже потрібно не  десь на вухо нашептати, а показати, що ти розумній, професіонал і  готовий до роботи в парламенті. І можеш покращити життя людей в окрузі, в  нашій області  і в Україні.

 Не прийшли на дебати ті, хто літають по небу і ті,  кого ще водять за руку або сильні, або впливові родичі.

Шкода, що жителі Городнянського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького, Щорського районів  так і не дізнається  чи уміють ці депутати  бодай говорити самі.

Безпартійний  і  безстрашний

Із самого початку дебатів лідерство захопив єдиний безпартійний кандидат, заслужений  юрист України Володимир ТРОФИМЕНКО.
Його  програма і мета та відповіді  були короткими, чіткими і влучними. 
Перше  - встановити мир в Україні.  Встановити закон і порядок та пересадити корупціонерів. І третє  - негайно розробити і ухвалити пакет законів для розвитку села.
- Всі втомилися від війни. Треба  негайно ухвалювати закони для економіки.  А хто в нинішній раді розробить ці закони, коли там охоронці олігархи і їх банщики, які пройшли за списками у Раду? Не можна допустити  знову в парламент тих, хто допустив  ухвалення законів 16 січня, які спровокували ріки крові в Україні, - сказав він.

Найбільше питали  орденоносця

Кандидати в депутати по виборчому округу № 207 найбільше питань ставили саме Володимиру ТРОФИМЕНКУ. Адже  визнали його авторитет і запитували його, як вирішити ту чи іншу проблему з точки зору закону. Слухали і мотали на вус.

- Я хотів би звернутися до найбільш авторитетного фахівця, що зібралися серед нас – Заслуженого юриста, - чулося під час дебатів.

Було видно, що він невипадково одержав орден першого ступеня „За заслуги у захисті прав  і свобод людини”.

ТРОФИМЕНКО  виявився найбільш тверезомислячою людиною.

Як мають виплачувати зарплати

Більшість учасників дебатів, зокрема і комуніст, не могли пояснити толком, чому  на Чернігівщині  не вистачає грошей на  виплати зарплат і чому це відбувається.

Трофименко швидко на пальцях пояснив, яких законів наприймали депутати, що треба  робити.
Всі, наприклад, говорили про децентралізацію, а один Трофименко, показав що потрібна зміни в законодавстві, і як треба  зробити, щоб грішми і податками в районі розпоряджалася рада, а не адміністрація.

Бо на словах ми всі  розумаки, хто підприємець, хто аграрій, чи  комуніст, чи  націоналіст. А  як вирішити те чи інше питання – не знаємо законів.

Під кінець зустрічі кандидати в депутати домовилися підтримати найсильнішого  кандидата, який має найбільший авторитет серед людей. 

Юрій БУШАК

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.