Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:41:42

Невідомі на 1 годину захопили відділ земельних ресурсів в Чернігівському районі. ОНОВЛЕНО

27.02.2014   17:51Агенцiя

Невідомі разом з Володимиром Поліщуком 27 лютого близько 16:00 захопили відділ земельних ресурсів Чернігівського району в Чернігові, по вулиці Інструментальній, 1.

Про це «Високому Валу» повідомив народний депутат України Владислав Атрошенко.

«Мені звідти (з відділу) зателефонували і сказали ніби я дав таке розпорядження. Ніякого розпорядження Поліщуку я не давав. Нікому не давав»,- сказав він.

За його словами, хтось прикриваючись іменем народного депутата, чинить протиправні дії.

За словами працівників відділу, вони закрились в кімнаті. Їхній начальник Максим Осаволюк знаходиться в своєму кабінеті разом з Поліщуком.

Службовці викликали міліцію, яка чомусь не їде.

Коли молоді люди увійшли в приміщення, вони сказали усім працівниками – покинути приміщення, під приводом «Ми знаємо, що ви тут землю дерибаните».

Зв’язатися по телефону з кабінетом начальника, де знаходиться і Поліщук, поки що не вдається.

Посткриптум. Як повідомили з відділу земельних ресурсів, о 17:10 невідомі покинули приміщення після того, як на місце події прибула міліція.

Високий Вал

 

Володимир Поліщук:
Відділ земельних ресурсів Чернігівської РДА за останні дві доби з неабиякою спритністю оформлював «виділення» землі, тобто розкрадання.Вчора, мені довелося відреагувати на телефонний дзвінок та виїхати туди. На столі у керівника знаходилась багато актів від 26 числа. Оскільки я був один зі штабу хто знається на земельних документах, то попросив співробітникам відділу відкласти їх до завтра, а вільним від роботи працівникам іти додому, у той же час висунув вимогу не припиняти обслуговувати громадян у черзі. Всупереч такій пропозиції одна працівниця почала кричати, що ми рейдери і наполягати, що це все справа рук Атрошенка. Що ж, вустами народу глаголить істина, оскільки прізвище нардепа Атрошенка в Чернігові асоціюється переважно з рейдерством.
У підсумку з начальником земельної служби ми домовились, що він підготує на завтра для огляду та аналізу документи по вкраденим у громади Н. Білоуської сільської ради Чернігівського району 65 гектарам землі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.