Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:34:11

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 206 окрузі

06.07.2016   17:29Агенцiя

17 липня в одномандатному виборчому окрузі №206 міста Чернігів пройдуть проміжні вибори до Верховної Ради. «Слово і Діло» вирішило проаналізувати ймовірних кандидатів на отримання мандата в цьому окрузі.

На нашу думку, основними претендентами на перемогу є самовисуванець Максим Микитась, Сергій Гарус («Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Юрій Власенко («Батьківщина»).

Всі троє претендентів балотуються вперше, але найбільші шанси на перемогу має самовисуванець Максим Микитась. По-перше, його безпосередньо пов'язують із мером Чернігова Владиславом Атрошенком, який на парламентських виборах 2014 року отримав мандат саме за цим округом. Також Микитась очолює благодійний фонд «Поліський оберіг», який, за інформацією ЗМІ, тісно пов'язаний із мером. Крім того, Атрошенко на свої офіційні зустрічі постійно запрошує Микитася. Як відомо, раніше самовисуванець був депутатом Київради від партії мера столиці Віталія Кличка «УДАР». Таким чином, Микитась може розраховувати на допомогу двох мерів – Кличка та Атрошенка. Вони можуть підтримати кандидата як фінансово, так і політично.

Також непогані шанси на отримання мандата має кандидат від пропрезидентської партії Сергій Гарус. Наразі він обіймає посаду директора комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради. Гарус також пов'язаний із мером Чернігова Владиславом Атрошенком. Раніше він був його помічником, ще за часів депутатства. Крім Атрошенка, кандидат від «БПП» був помічником екс-нардепа від цієї ж фракції Валерія Куліча, який зараз очолює Чернігівську облдержадміністрацію.

Не варто скидати з рахунків і кандидата від «Батьківщини» Юрія Власенка. Наразі він очолює Чернігівську партійну організацію «Батьківщини», а раніше був керівником управління юстиції в регіоні та помічником місцевого нардепа Валерія Дубіля, який зараз обіймає посаду голови обласної партійної організації «Батьківщини». Крім Дубіля, Власенко може розраховувати на допомогу свого брата Олега, який раніше керував Прилуцьким районом Чернігівської області.




http://www.slovoidilo.ua/2016/07/06/infografika/polityka/dovybory-2016-imovirni-pretendenty-na-peremohu-v-206-okruzi

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини