Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 11 травня, 06:00:35

129 магістрів Академії Державної пенітенціарної служби отримали дипломи

09.02.2022   08:51Агенцiя

4 лютого, у конференц-залі Чернігівської обласної ради відбувся урочистий захід з нагоди випуску магістрів Академії Державної пенітенціарної служби.

Привітати випускників прийшли Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, керівництво та професорсько-викладацький склад Академії.

Дипломи про закінчення другого (магістерського) рівня вищої освіти отримали 129 випускників за спеціальністю «Право», «Психологія», «Правоохоронна діяльність», серед них 7 – з відзнакою в навчанні.

Першим до випускників звернувся ректор Академії Олексій Тогочинський: «Сьогодні перед вами постають нові життєві обрії. Немає сили могутнішої, ніж знання, а людина озброєна вмінням їх застосовувати, це вже професіонал з великої літери. Прагніть скрізь у своїй подальшій службі на благо Української держави приймати правильні, життєво важливі рішення та сповна використовувати знання і практичні вміння, здобуті в Академії. Досягнувши службових та кар’єрних успіхів, намагайтеся не розгубити людяність і пам’ятайте вашу Альма-матір».

З напутнім словом до випускників звернувся Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний: «Тепер ваш життєвий і професійний шлях залежить тільки від вас – від ваших знань і вмінь, здобутих в Академії, від вашого ставлення до справи і до обраної професії. Тепер саме ви будуватимете ту країну, в якій будете жити ви, ваші сім’ї, ваші діти. Бажаю вам сил, віри у світле майбутнє, мужності на захисті України». Також Валерій Залужний подякував ректорові Академії та професорсько-викладацькому складу за професіоналізм у підготовці кадрів для Збройних Сил України на кафедрі військової підготовки.

«Ви сьогодні підбиваєте певні підсумки, і це надважлива сходинка вашого життєвого шляху. Хочу вас привітати з отриманням дипломів і бажаю з гордістю носити звання магістра Академії, використовувати та примножувати здобуті знання, закріпити їх на практиці та завжди прагнути до звершень. Успіхів вам у роботі!» – зазначила Ніна Лемеш.

Завершальним акордом урочистостей стала фотосесія магістрів з почесними готями та спілкування у неформальній атмосфері.

Академія ДПтС

Останні новини Чернігівщини

Рік «єВідновлення» на Чернігівщині: понад 700 млн гривень у вигляді різних компенсацій 16:34

Починати відбудову потрібно, не чекаючи закінчення війни. Такого принципу Україна дотримується від самого початку повномасштабного вторгнення росії. Рік тому Міністерство інфраструктури України запровадило програму "єВідновлення", мета якої допомогти українцям, чиє житло понівечили або зруйнували росіяни.

Горизонтальні контакти та медичне партнерство: Чернігівщина на другому Міжнародному саміті міст і регіонів 16:32

Делегація з Чернігівської області, яку очолив перший заступник голови Чернігівської ОДА Костянтин Мегем, взяла участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. Захід відбувся у Києві на базі Конгресу регіональних і місцевих влад при Президентові України 9 травня – у День Європи.

На що скаржаться пацієнти у Чернігівській області. Як подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій 13:44

Національна служба здоров’я України з початку 2024 року отримала 1 080 звернень від пацієнтів щодо надання медичної допомоги, зокрема на лікарні Чернігівської області – 20.

 Росіяни вдарили

Росіяни вдарили "Іскандером" по території Прилуцької громади 13:40

Росіяни 9 травня вдарили ракетою "Іскандер-М" по території Прилуцької громади на Чернігівщині.

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів 13:32

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Кого стосуватимуться зміни — у розʼясненні юристів Українського ветеранського фонду

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини