Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:19:59

Останній дзвоник для 1866 випускників Чернігова

31.05.2014   10:30

Свято Останнього дзвоника сьогодні проходить у загальноосвітніх закладах Чернігова. Всього в обласному центрі – 2048 випускників 9 класів та 1866 випускників 11 класів.

Міський голова Олександр Соколов відвідав урочисту лінійку з нагоди Останнього дзвоника у гімназії №31, у якій зі шкільними роками попрощалися майже 90 хлопців та дівчат. Символічно, що це 31-й випуск 31-ої гімназії.

О.Соколов наголосив, що перед випускниками та їхніми батьками розпочинається особливо відповідальна пора – визначитися з професійним вибором, обрати власний шлях у житті.

"Я впевнений, що ви підтвердите свої високі знання, оберете правильний шлях, свою професію, яка зробить вас такими ж чудовими людьми, як ваші батьки, бабусі та дідусі", - сказав міський голова. Також керівник міста побажав випускникам не забувати про рідний навчальний заклад, адже у гімназії №31 вже склалися свої традиції. І нині у закладі працюють 11 вчителів, які свого часу теж були її випускниками.

Міський голова та директор гімназії №31 Василь Карпенко вручили почесні грамоти кращим школярам та випускникам. На різних творчих конкурсах та змаганнях, предметних олімпіадах цього року гімназисти отримали майже 150 грамот і дипломів.

На завершення урочистої лінійки одинадцятикласники виконали прощальний шкільний вальс. А останній дзвоник дали учень Роман Пирко, мама якого була у першому випуску гімназії, та учениця Анна Гавриш, солістка шкільного хореографічного ансамблю "Веснянка". Естафету від старших школярів отримали молодші, а потім запропонували долучитися до церемонії і міському голові Олександру Соколову та начальнику управління освіти міської ради Володимиру Купріяненку.

Цього дня на Останньому дзвонику в загальноосвітньому навчальному закладі № 19 побував секретар міської ради Владислав Кухар. А перший заступник міського голови Микола Миргородський був гостем на урочистостях в ЗНЗ № 33 та ЗНЗ № 34.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.