Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:48:01

Весілля в бібліотеці

15.07.2016   12:53Агенцiя

У чому зв’язок весілля і бібліотеки? У Чернігові, наприклад, – це весільна фотосесія у бібліотеці.

Не викликає сумніву той факт, що всі молодята хочуть, щоб їхня весільна фотозйомка була найяскравішою і незабутньою. А фото – «живими», тобто при перегляді яких вони знову могли б пережити всі емоції, які отримали тоді. Тому наречені перебувають у постійному пошуку нових «виграшних» місць і тематичних спрямувань. Допомогу у творчому пошуку пропонує книгозбірня, адже фотографуватись у бібліотеці – це модно, а читати – сучасно.

Нещодавно до бібліотеки завітала пара молодят влаштувати фотозйомку у романтичному стилі. Складно сказати, чи це була запланована подія, чи спонтанна ідея, адже попередньо з працівниками бібліотеки свій візит не узгоджували. Скоріш за все їх надихнула неординарна і своєрідна архітектура будівлі, що є окрасою міста, і вони вирішили завітати всередину. Бібліотекарі, як завжди, привітно зустріли гостей і забезпечили комфортний процес фотографування.

Вже не вперше наречені місцем фотознімання обирають саме обласну універсальну наукову бібліотеку ім. В. Г. Короленка. Адже вона є однією з найбільш відвідуваних визначних пам’яток міста, що розташована в самому центрі у триповерховому будинку, спорудженому в 1910-1913 рр. інженером Д. Д. Афанасьєвим за проектом архітектора О. І. фон Гогена для Дворянського і селянського поземельного банку, та є пам’яткою архітектури, однією з перлин українського архітектурного модерну кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Зараз чимало дизайнерів і модельних агенцій проводять фотосесії, та навіть покази у бібліотеках, але саме чернігівцям і гостям міста випала унікальна можливість ввічнити спогади про важливі події свого життя фотографіями, зробленими у найкрасивішій будівлі міста, що нагадує європейські замки – головній і сучасній бібліотеці Чернігівщини – обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.