Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:41:37

У "Десні" завершилися курси перепідготовки військовослужбовців звільнених у запас або відставку за програмою "Комп’ютерна графіка та дизайн"

18.11.2013   11:13

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ ЗС України, що в селищі Десна, на Чернігівщині, відбулася церемонія вручення свідоцтв про проходження курсу навчань під назвою “Комп’ютерна графіка та дизайн” для військових запасу, які підвищили свої шанси на працевлаштування у цивільному житті.

Дані курси, діють у  рамках програми “Україна – НАТО”.

У церемонії закінчення курсів взяли участь менеджер “Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців” пан Крістофер Штаудт, посадові особи Деснянського навчального центру, представники відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи обласної державної адміністрації та керівництво Чернігівського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Пан Крістофер  Штаудт зазначив, що ця програма мала на меті розширити професійні горизонти військовослужбовців, а також надати можливість слухачам реалізувати нові знання, отримані під час навчання.

– Мета курсу досягнута. Слухачі навчились та засвоїли основи комп’ютерної грамотності, спеціальних комп’ютерних програм та веб-дизайну. Це успішно виконано завдяки викладачами та співробітниками Центру перепідготовки, – повідомив він.

За результатами навчального курсу слухачі оволоділи  базовими знаннями з дисциплін: загальна комп’ютерна підготовка, векторний графічний редактор “Corel Draw”, растровий графічний редактор “Adobe Photoshop” та програми комп’ютерної верстки.

За результатами навчання слухачі отримали свідоцтва  про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу “Комп’ютерна графіка та дизайн” і сертифікати НАТО.

Слід додати, що навчання двадцяти військовослужбовців тривало 8 тижнів та завершилося комплексним комп’ютерним тестуванням. Програма була розрахована на 224 академічні години.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.