Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 21 травня, 10:18:29

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП

30.04.2024   15:19Агенцiя

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів в сфері транспорту обласної поліції.
Правоохоронці встановили, що водій мікроавтобуса "OPEL Vivaro" рухаючись по автодорозі Р-83 Сновськ-Березне, не обрав безпечної швидкості руху, здійснив зіткнення із оприскувачем, що перебував у зчепленні з трактором. В результаті зіткнення водій "OPEL" зазнав травм та загинув на місці.

Поліція розслідує обставини ДТП у рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Якщо вам що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номером (073) 200-12-31 або 102.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності 09:32

З 2014 року від різних форм СНПК постраждали сотні людей. Від початку повномасштабного вторгнення їхня кількість значно зросла: лише зареєстрованих фактів СНПК нараховується 274. А скільки людей ще мовчать про свій біль?

На Прилучинні поліцейські виявили незаконний посів нарковмісних рослин 09:04

Понад чотириста кущів конопель виявили та вилучили співробітники Ічнянського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку домогосподарства 43-річного мешканця Ічнянської громади. Крім того, чоловік зберігав вдома готові до вживання наркотики.

Міністр економіки Латвії: Зі мною на Чернігівщину приїхали представники бізнесу, які готові розглядити варіанти партнерства 09:02

Про це Вікторс Валайніс повідомив сьогодні під час спілкування з начальником Чернігівської ОВА В’ячеславом Чаусом.

“Що відбувається”: Медіабаза ІМІ та Суспільне.Чернігів запускають нове токшоу 08:54

Незабаром на Чернігівщині стартує нове суспільно-політичне токшоу “Що відбувається”. Проєкт реалізує Суспільне.Чернігів у партнерстві регіональним хабом Інституту масової інформації “Медіабаза.Чернігів” та ГО “Чернігівський освітній центр “Ініціатива” за підтримки “Інтерньюз”.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини