Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 09:23:01

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни

25.04.2024   09:51Агенцiя

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

Перебування в безпечному просторі, створеному фахівцями, та підтримуюче спілкування допоможуть учасникам групи проявити власні почуття, знайти сили чекати та вірити.
Якщо ви відчуваєте постійне хвилювання за рідних людей, стрес, тривогу, страх  через війну — віднайти сили легше пережити складний період допоможуть кваліфіковані психологи.
Зустрічі групи відбуватимуться онлайн. Групова робота – це 10 зустрічей сталою групою (10–14 осіб) раз на тиждень — у четвер, о 19:00. Тривалість зустрічі – 1,5–2 години.
Відбір учасників групи здійснюватимуть психологи за результатами індивідуальних консультацій, які триватимуть одну годину і передбачають знайомство, стабілізацію психологічного стану та роботу над проблемами, про які людина не готова говорити на загал. Зареєструватися на консультацію можна за посиланням: https://cutt.ly/jw5fui4Q

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини