Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 00:24:39

Жінка року-2023: у Чернігові вручили нагороди за жіноче лідерство

18.12.2023   12:58Агенцiя

26-й рік поспіль у Чернігові проходить конкурс «Жінка року». За весь період цю відзнаку отримали 215 жінок. Серед них, зокрема, лікарки, освітянки, військовослужбовиці, підприємиці, мисткині, громадські діячки, волонтерки.

15 грудня у міському палаці культури ім. В. Радченка привітали цьгорічних лауреаток міського конкурсу. Це жінки, які беруть участь у захисті громади та України, працюють над відбудовою та розвитком Чернігова.

Від імені громади міста вітав та дякував лауреаткам конкурсу за внесок у стійкість Чернігова в.о. міського голови Олександр Ломако.  

    — Ми зібралися тут не для святкувань, а для того, щоб відзначити і подякувати тим, хто допомагає місту вистояти, відбудуватися і тим, хто зараз в ЗСУ захищає територіальну цілісність України. Я хочу скористатися цією нагодою, в першу чергу, для того, щоб подякувати жінкам Чернігова за стійкість, за те, як ви тримаєте себе, родини, колективи (багато з вас керівниці). Ви — приклад, місто пишається вами. Ви демонструєте ті якості, якими не можна не захоплюватися, — звернувся до лауреаток Олександр Ломако.

 «Жінка року-2023»

Борисенко Лариса Василівна — підполковниця поліції, старша інспекторка з особливих доручень (з дислокацією в Чернігівській області) Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України.
Дерев'янко Ірина Вікторівна — фельдшерка частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Чернігівській області, сержант служби цивільного захисту.
Зіненко Алла Григорівна — начальниця їдальні шпиталю, в/ч А3120, солдат.
Ковальова Катерина Віталіївна — заступниця медичного директора з якості медичного обслуговування КНП «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради.
Романовська Наталія Олександрівна — директорка ПАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант».
Шарапова Наталія Олександрівна — головна балетмейстерка КП «Міський Палац культури ім. В'ячеслава Радченка» Чернігівської міської ради.
Яковчук Олена Миколаївна — директорка Чернігівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 Чернігівської міської ради.

Крім того, цього року вперше розроблено спеціальну віднаку конкурсу «Гордість Чернігова». Її отримує музикантка Ната Жижченко (фронтвуменка гурту «ONUKA») за внесок у відновлення міста, популяризацію Чернігова у світі, збереження історичної спадщини та розвиток сучасної української культури.
Організаторами  заходу є управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та ГО «Спілка жінок Чернігова».

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини