Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 17:07:25

«Без подарунків не залишиться ніхто». Малечу з Чернігова запрошують написати листа Санті

05.12.2023   10:39Агенцiя

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр відкрила резиденцію Санти для дітей віком від 5 до 14 років. Упродовж грудня малеча може надсилати свої листи зимовому чарівнику, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

Як зазначають організатори, резиденція розташована у Подільську, що на Одещині. Однак в усіх просторах мережі Гончаренко центрів працюють ельфи-помічники, яким можна передати листа Санті.

«Ми дуже хочемо, аби діти поділилися з нами своїми досягненнями, головними перемогами 2023 року та розповіли про себе й свою родину. Натомість Санта та його помічники дбайливо підготують відповідь для всіх учасників резиденції, а святкові олені доставлять її під кінець року — 30-31 грудня», — ділиться головний помічник Санти, директор Гончаренко центру Подільськ Олександр Таранюк.

Один із просторів-помічників розташований і в Чернігові. Сюди діти віком від 5 до 14 років можуть занести листа, аби казкові олені вчасно доставили його прямісінько Санті.

У просторі додають, що резиденція розраховує отримати щонайменше п’ять сотень листів з усієї країни, тож ельфи-помічники вже працюють над тим, аби ніхто не залишився без подарунків.

Листи від малечі прийматимуть з 1 до 25 грудня включно. Аби передати святкове послання особисто в руки помічникам Санти, завітайте за адресою вул. Шевченка, 9 (Гончаренко центр Чернігів).

«Якщо ж вам зручніше передати лист від малечі поштою, скористайтесь зручним для вас поштовим оператором. Неважливо, як саме цей лист потрапить до Санти — важливо, аби ми могли подарувати маленьке диво якомога більшій кількості дітей», — додають у просторі.

Адреса доставки дитячих листів Укрпоштою —  66302, м. Подільськ, проспект Шевченка, 4, Гончаренко центр Подільськ. Новою поштою листи надсилати до м. Подільськ, відділення №2, помічник Санти Олександр Таранюк +380994003718. Доставку до Санти сплачує відправник.

Довідка
Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.