Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 15:01:52

Відзнаки «За оборону Чернігова» вручили до Дня Збройних Сил України. Посмертно

29.11.2023   11:01Агенцiя

28 листопада у сесійній залі Чернігівської міської ради відбулося вручення 50 відзнак «За оборону Чернігова» (посмертно). Медалі близьким загиблих воїнів вручав в.о. міського голови Олександр Ломако та міський голова (2015-2023 рр.) Владислав Атрошенко.

Медаль «За оборону Чернігова» є відзнакою територіальної громади міста, якої можуть бути удостоєні особи, які упродовж лютого-березня 2022 року активно сприяли виконанню завдань, пов’язаних зі здійсненням заходів із забезпечення оборони Чернігова.   

    —  За український прапор над Черніговом сплачено високу ціну. Це не гучні слова, це великі вчинки тих, хто нас захистив на першому етапі великої війни, віддавши власне життя. Низький уклін усім нашим захисникам! Дякую рідним за виховання та стійкість. Ми шануємо і пам'ятаємо ваш подвиг!, — звернувся до присутніх Олександр Ломако.

 
    — Ми завжди повинні пам'ятати і передавати дітям пам'ять про тих, хто зберіг Чернігів. Я вважаю, значний внесок у тому, що відійшли російські війська від Києва, Чернігова, якраз зробили ваші батьки, сини, брати, які загинули в цей буремний місяць облоги Чернігова. Це величезна заслуга людей, яких ми зараз вшановуємо. Величезна подяка і низький уклін, — сказав під час вручення відзнак Владислав Атрошенко.

 




Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини