Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 00:47:38

Міськрада у співпраці з партнерами працює над встановленням у Чернігові нової системи оповіщення

24.08.2023   19:09Агенцiя

Про це повідомив під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в.о. міського голови Олександр Ломако.

 Він дав доручення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення підготувати проєкт рішення і винести на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради, який дасть старт процесу погодження робочого проєкту по запуску міської автоматизованої системи центрального оповіщення. Кошти міського бюджету на реалізацію не витрачатимуть.  

Над реалізацією цього проєкту працює Чернігівська міська рада, Чернігівська обласна військова адміністрація та американські партнери.

    — Міжнародні партнери Чернігова проявили ініціативу це зробити і певна робота вже з цього питання проведена. Нова система має бути сучасною і відповідати всім вимогам, враховуючи досвід інших країн. Вона передбачає 12 пунктів на території міста, які вмикатимуться централізовано і покриватимуть всю територію міста.  

    Та система, яка зараз працює у місті, вона знаходиться на балансі департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА. Нова ж буде на балансі міста, ми за неї будемо відповідати, — повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото з мережі Інтернет

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини