Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 04:55:21

Чернігівські поліцейські допомогли повернути власниці загублені гроші, які вона збирала на лікування дитини

04.08.2023   08:32Агенцiя

Щирі слова подяки, теплі обійми та сльози радості – сьогодні у Чернігівському райуправлінні поліції власниці повернули значну суму грошей, які вона днями загубила біля банкомату в Чернігові. Наталія позичила ці гроші на операцію для 5-річного внука Тимурчика. А знайшов їх і приніс до поліції 18-річний Владислав Герасименко.

Днями до поліції звернулася небайдужа мешканка Чернігова, яка повідомила, що разом зі своїм хлопцем Владиславом вони виявили гроші на підлозі біля одного з банкоматів міста. Сума коштів була значна, тож Владислав, не вагаючись, відніс їх до поліції.

– У неділю, 30 липня, ми з Тимуром були біля банкомату. Я знімала гроші, а при собі у мене була ще й значна сума йому на операцію. Внук постійно мене відволікав, тож я не помітила, як ці гроші випали. Почула лише, як з перевернутого гаманця випали кілька монет, але одразу ж звернула увагу на Тимура, щоб він не вибіг на дорогу. Цей банкомат знаходиться в дуже людному місці: поряд вокзал, ринок, аптека. Людей там завжди дуже багато. Тож, коли я помітила зникнення грошей, у мене все захололо всередині. Тимуру вже зробили операцію, тому я не хотіла нікому зізнаватися, що загубила гроші. Сказала лише дочці. Я розуміла, що шанси повернути ці гроші практично нульові. Коли ж дочка розповіла про публікацію від поліції про знахідку, ми вирішили звернутися до поліцейських. Я розказала, де і коли могла загубити кошти, яку саме суму та якими купюрами. Все збіглося. Щиро вдячна Владиславу за те, що відніс знахідку до поліції! Також подяка його батькам, що виховали такого чудового сина! – говорить Наталія.

За словами Владислава, того дня вони з дівчиною під час прогулянки випадково знайшли гроші біля банкомату. Деякий час вони стояли там, сподіваючись, що власник от-от повернеться.

– Сума грошей була значна, але у мене й думки не було забрати їх собі. Моя дівчина повідомила про подію на лінію «102», а я поніс гроші до поліції. Увесь цей час думав, чи знайдеться власник знахідки. Коли ж поліцейські зателефонували і сказали, що відгукнулася власниця грошей – у мене наче камінь з душі впав. Я дуже радий! – каже Владислав Герасименко.

Начальник Чернігівського райуправління поліції Олександр Шульга подякував Владиславу за гідний вчинок, чесність та порядність, і вручив на згадку подяку від поліції. Владислав не лише зробив щасливою Наталію та всю її сім’ю, а й підтримав віру в добро та справедливість у цей важкий час.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.