Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 20:04:53

У Чернігівській області розробляється регіональний план управління відходами

18.07.2023   14:37Агенцiя

Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації спільно з іншими дотичними органами виконавчої влади та місцевого самоврядування розробляється Регіональний план управління відходами.

Як повідомлялося раніше, у липні набув чинності новий Закон України «Про управління відходами», який запускає реформу управління відходами та наближає наше законодавство до законодавчої бази Європейського Союзу.

Крім того, 30 червня цього року Уряд своєю постановою № 667 затвердив Порядок розроблення та затвердження регіональних планів управління відходами.

У зв’язку з цим, Департамент звертається до усіх зацікавлених установ, підприємств, організацій та представників громадськості з проханням надати пропозиції щодо формування Регіонального плану управління відходами, а також до складу відповідної робочої групи.

Пропозиції очікуємо до 28 липня 2023 року на електронну адресу Департаменту: deko_post@cg.gov.ua або за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 14, IV поверх, каб. 408, контактний телефон: (0462)651-619.

Довідково. Регіональний план управління відходами розробляється на 10 років та підлягає перегляду кожні чотири роки з дати набрання ним чинності. Цей документ охоплює всю територію області і є основою для розроблення місцевих планів управління відходами відповідних територіальних громад.

Департамент екології та природних ресурсів
Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини