Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 08:38:39

До Ніжинського пологового будинку завітав представник Японії: яка ціль візиту?

11.07.2023   13:11Агенцiя

Представник неурядової організації Peace Winds Japan пан Айджі Отсука з робочим візитом відвідав Ніжин і зокрема Ніжинський пологовий будинок аби узгодити умови задля налагодження співпраці.

 Пан Айджі Отсука побачив умови, які пацієнтам з усієї Ніжинщини, пропонує пологовий у Ніжині. Екскурсію для японського донора провів головний лікар Валерій Якуба.

На робочій зустрічі також була присутня заступниця міського голови Ірина Грозенко. «Ми активно співпрацюємо з багатьма міжнародними фондами та благодійними організаціями, завдяки цьому наш пологовий будинок являється одним з найкращих у своїй сфері. Влада міста завжди сприятиме налагодженню тісної співпраці з нашими міжнародними друзями з усіх куточків землі», - зазначила Ірина Вікторівна. Також вона підняла питання перед партнерами вишукати можливість та придбати для ЦМЛ ім. М. Галицького мамограф, що дасть можливість якісно піклуватись про здоров’я жінки.

До теми: Міський пологовий будинок допустив порушень майже на 4,7 млн гривень

Пан Айджі Отсука відвідав всі відділення, що функціонують на базі КНП «Ніжинський міський пологовий будинок», а також позитивно оцінив стан бомбосховища, що слугувало породіллям Ніжина та району з перших днів повномасштабної агресії.

В результаті зустрічі домовились щодо підтримки японського благодійного фонду та інших партнерів задля створення при Ніжинському пологовому будинку мобільної бригади, яка фінансуватиметься донорами та виїздитиме у всі 17 громад району й обстежуватиме жінок.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.