Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 17:12:36

Костянтин Іоненко & Electric Element подарували чернігівцям прекрасний суботній настрій

10.07.2023   14:45Агенцiя

Квартет "Костянтин Іоненко & Electric Element" виступив у Чернігівському обласному філармонійному центрі 8 липня 2023 року і презентував програму авторської музики.

Цей джазовий колектив здобув визнання як в Україні, так і за її межами, завдяки своїм творам, що засвідчується численними схвальними відгуками музичних критиків та високими рейтингами на музичній платформі "All About Jazz".

Програму виступу сформували як відомі композиції, що зробили "ім'я" колективу, так і зовсім нові, ще навіть безіменні твори, над якими артисти працювали до недавнього часу. Костянтин Іоненко підкреслив цей факт та висловив свою вдячність Збройним Силам України за можливість творити вільно та дарувати музику своїм слухачам.

Склад квартету здивував своїм професіоналізмом. У ньому виступали Борис Могилевський на саксофоні та EWI (електронний вітрогенератор), Олександр Малишев на клавішних, сам Костянтин Іоненко на басу та Артур Фролов на ударних. За чудовий суботній настрій, що подарували музиканти, меломани віддячили їм відсутністю вільних місць у дворику філармонійного центру та щедрими аплодисментами.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини