Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 11:44:53

Арсенал травматологів Новгород-Сіверщини поповнився новим сучасним обладнанням.

14.06.2023   11:17Агенцiя

В умовах сьогодення медичні заклади Чернігівщини плідно співпрацюють з різними благодійними організаціями та волонтерською спільнотою.

Так, завдяки Міжнародному медичному корпусу арсенал травматологів Новгород-Сіверської центральної міської лікарні імені І. В. Буяльського поповнився сучасним набором інструментів від провідного закордонного виробника для надання травматологічної допомоги хворим з переломами кінцівок та тазу.

«Наш заклад фахово надає травматологічну допомогу цивільному населенню та військовим, завдяки роботі наших лікарів-травматологів та достатній матеріально-технічній базі. Отриманий інструментарій покращить якість надання невідкладної медичної допомоги хворим з травмами, – говорить медичний директор КНП «Новгород-Сіверська центральна міська лікарня імені І. В. Буяльського» Раїса Дмитрієва. – Ми щиро вдячні Міжнародному медичному корпусу та всім хто долучився до допомоги. Разом до перемоги!».

Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.