Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:29:33

Ніжинські поліцейські допомогли доправити породіллю з віддаленого села до пологового будинку

31.03.2022   15:43Агенцiя

Сьогодні поліцейські Ніжинського райвідділу поліції завітали до місцевого пологового будинку, аби привітати маленького Сашка та його щасливих батьків. Попри екстремальні умови, хлопчик успішно з‘явився на світ.

28 березня, близько півночі, до поліції зателефонував схвильований чоловік. Він сказав, що його дружина ось-ось має народити первістка, але «швидка» допомога не може дістатися до їхнього віддаленого села у Ніжинському районі. У самому селі не вдалося знайти автівку з водієм, який би не побоявся вночі доправити їх до пологового.
 
На допомогу молодій сім‘ї негайно вирушили поліцейські. Вони успішно доїхали до села та забрали породіллю з чоловіком і місцевим фельдшером. Вже дорогою до Ніжина у жінки почалися пологи. Тож поліцейські зупинилися на дорозі. Просто в автомобілі на світ з’явився чудовий хлопчик!
 
Після цього матусю з новонародженим синочком оперативно доправили до пологового будинку і передали в турботливі руки лікарів, які надали їм всю необхідну допомогу.
А вже сьогодні на порозі пологового родину вітали ті самі поліцейські, які першими побачили новонародженого Олександра (саме так назвали хлопчика).
 
І мамі, і синочку поліцейські зібрали всі необхідні речі. Зараз мама і дитина почуваються добре. Батьки щиро подякували поліцейським за допомогу у такій складній ситуації. У свою чергу, поліцейські побажали малюку рости справжнім козаком та мужнім захисником України!
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини