Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:57:37

Організація незаконного переправлення через державний кордон України - підозрюють мешканців Києва

11.02.2022   17:49Агенцiя

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури двом мешканцям м. Києва повідомлено про підозру за фактом організації переправлення через державний кордон України кількох осіб, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що у листопаді 2021 року підозрювані організовували переправлення через державний кордон України з Республікою Білорусь трьох громадян Узбекистану.
При спробі перетину державного кордону мігранти були затримані прикордонниками.
Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних були вилучені декілька мобільних телефонів, SIM-карти, блокноти з відповідними записами та інші докази. Наразі тривають необхідні слідчі (розшукові) дії. Також вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.
Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП України  в Чернігівській області.

Примітка Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.