Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:24:54

На Чернігівщині поліцейські розкрили вбивство юнака, який вважався безвісти зниклим

18.10.2021   08:35Агенцiя

Слідчі та оперативники кримінальної поліції Прилуцького районного відділу поліції відшукали захований труп зниклого 21-річного чоловіка та встановили особу причетного до його вбивства.

Зловмисника затримано та поміщено до ІТТ.

З повідомленням про безвісне зникнення молодого мешканця приміського села на Прилуччині до поліції звернулася його мати. Цю заяву поліцейські отримали 11 жовтня. За словами жінки, син ще 3 жовтня пішов з дому і досі не повернувся.

Прилуцькі поліцейські відразу організували розшукову роботу, відпрацювали контакти зниклого юнака. Його фото і прикмети були широко оприлюднені у засобах масової інформації та в соцмережах.

15 жовтня поліцейські виявили труп потерпілого у лісосмузі неподалік Прилук, прикиданий гілками та сміттям. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що юнак зазнав смертельного ножового поранення.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Прилуччини встановили особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 23-річний односелець потерпілого. Зловмисник зізнався у скоєному і надав правдиві свідчення.

За його словами, конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного відпочинку на природі та розпиття спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний схопив ножа і вдарив ним опонента у шию.

Зрозумівши, що скоїв убивство, вирішив приховати сліди злочину. Відтак загорнув труп у поліетилен та прикидав гілками і хмизом, а також знайденим поряд сміттям.

Поліцейські затримали молодика у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування у провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Згідно з нею, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини