Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:37:25

У Чернігівському районі на дорогах Н-28 та Р-56 вкрали обладнання для освітлення пішоходних переходів

28.08.2021   11:30Агенцiя

У Чернігівському районі на автомобільних дорогах Н-28 Чернігів - Городня - Сеньківка та Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП "Славутич" - Чорнобиль зафіксовані випадки крадіжки обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів.

Зловмисники "обчистили" два переходи на 11-му кілометрі траси Н-28 поблизу поворотів на села Клочків та Черниш. Злодії вкрали три сонячні панелі, акумуляторні батареї на чотирьох опорах, чотири контролери, два світлофори, чотири світильника з кронштейнами, зрізали кабель живлення. Пошкодили два світлофори та антивандальні "їжаки".

На 14-му кілометрі дороги Р-56 поблизу з'їзду до с. Зайці вкрали чотири акамуляторні батареї, два контролери. Пошкодили антивандальні "їжаки".

Судячи з характеру пошкоджень, припускаємо, що крадії використовували спеціальну техніку. Ймовірно, вишку. Оскільки висота опор автономного освітлення майже вісім метрів.

Автономне освітлення для підвищення безпеки пішохідних переходів на трасах Чернігівської області було встановлено впродовж 2019 - 2020 років.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області навила відповідне звернення до правоохоронних органів.

Звертаємось до громадян, якщо ви були свідком крадіжки або маєте з цього приводу якусь інформацію, - зверніться на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 661-893 - зі стаціонарного, 0952714374 - з мобільного. Або ж до поліції за номером 102. Будемо вдячні за допомогу у встановленні осіб зловмисників.

Просимо бути відповідальними та не допускати крадіжок та вандальних дій стосовно засобів організації і підвищення безпеки дорожнього руху. Адже основне їх призначення - це збереження здоров'я та життя людей.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.