Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:28:34

Рятувальники підбили підсумки роботи за 5 місяців поточного року

04.06.2021   07:03Агенцiя

3 червня в Головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області відбулось засідання колегії з підведення підсумків роботи оперативно-рятувального гарнізону за 5 місяців поточного року.

У даному заході взяли участь керівний склад апарату Головного управління, новопризначені керівники підпорядкованих загонів, районних управлінь та відділів.

Серед основних питань, які розглянуті - стан з пожежами і надзвичайними подіями в області, оперативність реагування на них, готовність системи цивільного захисту населення і територій, матеріально-технічного забезпечення, проведення наглядово-профілактичної діяльності та інформаційно-роз’яснювальних заходів серед населення.

Начальник Головного управління визначив ряд завдань керівникам підрозділів, зокрема щодо забезпечення постійної готовності до реагування на надзвичайні ситуації в умовах літнього пожежонебезпечного періоду, профілактики пожеж у природних екологічних системах, на об'єктах і житловому секторі громадян, профілактики загибелі людей на водних об'єктах, сприяння органам виконавчої влади, місцевого самоврядування у створенні підрозділів місцевої пожежної охорони, покращення матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів, проведення заходів по запобіганню поширення коронавірусної інфекції, а також дотримання особовим складом дисципліни та законності, запобігання проявам корупційним тощо.

Також, Роман Гордовий привітав з присвоєним звання "Полковник служби цивільного захисту" начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям Родіона Лігуна та начальника Прилуцького районного управління Андрія Ткаченка. За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у справу висвітлення діяльності Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, проведення роз’яснювальної роботи щодо безпеки життєдіяльності населення та з нагоди Дня журналіста, медаль "20 років сумлінної служби" отримав помічник начальника Головного управління з питань зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Олександр Івченко.

ГУ ДСНС  України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.