Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:58:38

За побиття трирічного сина та домашнє насильство батька засуджено до 4-х місяців арешту

20.03.2021   09:43Агенцiя

Ювенальними прокурорами підтримано обвинувачення у кримінальномупровадженні за обвинуваченням 35-річного мешканця Срібного у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я).

У ході судового розгляду встановлено, що у грудні 2020 року чоловік за місцем свого проживання в стані алкогольного сп’яніння завдав кілька ударів по голові своєму трирічному сину.

В результаті побиття дитина отримала черепно-мозкову травму, струс головного мозку і садна на обличчі. На суді батько пояснив, що побив сина, бо той не хотів їсти.

Зважаючи на те, що житель Срібного вже був засуджений за систематичне домашнє насильство щодо своєї дружини, Срібнянський районний суд визначив йому покарання у виді 4 місяці арешту.          

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини